Субота, 27.04.2024, 22:28

Вітаю Вас Гость | RSS
 
   Тужанівська ЗОШ І-ІІ ст.
                                                                                                                                                         
                                                   
                                                     
                     
                                                       Школа — це майстерня, де формується думка підростаючого покоління, треба міцно тримати її в руках, 
                                         якщо не хочеш випустити з рук майбутнє. (А. Барбюс)


Шановні відвідувачі!
Ми радо вітаємо Вас на 
сторінках нашого сайту.
Директор школи 
               Іванна Мельник


Категорії розділу 
навчання під час карантину [113]
закінчення 2019-2020 н.р. [39]
оголошення [37]
стрічка шкільних новин [295]
режим роботи навчального закладу [7]
план роботи школи [12]
вітаємо! [81]
увага!конкурс! [19]
увага!акція! [8]
благодійність [1]
відзначаємо: [32]
поетична сторінка [12]

Статистика

Онлайн всього: 7
Гостей: 7
Користувачів: 0





Головна » 2019 » Квітень » 8 » До уваги батьків майбутніх першокласників!!!
13:54
До уваги батьків майбутніх першокласників!!!

Тужанівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів Миколаївської районної ради з 08 квітня 2019 року розпочинає прийом заяв про зарахування дітей до першого класу на 2019-2020 навчальний рік.

За інформацією звертатися за адресою: с.Тужанівці, вулиця Наддністрянська, 23, Тужанівська ЗОШ І-ІІ ст., з 9.00 до 16 год.
Прийом заяв та зарахування дітей до 1 класу здійснюється відповідно до наказу МОН України від 16.04.2018 року №367, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 05 травня 2018 року за №564/32016 «Про затвердження порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти».

Перелік документів, необхідних для зарахування до школи.
Відповідно до наказу «Про затвердження Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти» для зарахування дитини до 1 класу один з батьків дитини особисто має подати до закладу освіти не пізніше 31 травня заяву та такі документи:
1) копія свідоцтва про народження дитини або документа, що посвідчує особу здобувача освіти (під час подання копії пред’являється оригінал відповідного документа);
2) оригінал або копія медичної довідки за формою первинної облікової документації № 086-1/о «Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов’язкового медичного профілактичного огляду», затвердженою наказом Міністерства охорони здоров’я України від 16 серпня 2010 року № 682, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 10 вересня 2010 року за № 794/18089.
У разі наявності та за бажанням одного з батьків дитини до заяви про зарахування може додаватися оригінал або копія висновку про комплексну психолого-педагогічну оцінку розвитку дитини чи витяг з протоколу засідання психолого-медико-педагогічної консультації, на підставі якого здійснюватиметься утворення інклюзивного класу та зарахування до нього дитини з особливими освітніми потребами.

Відповідно до рішення XХXІ позачергової сесії VІІ демократичного скликання Миколаївської районної ради від 17.05.2018 року №300 «Про закріплення за закладами загальної середньої освіти відповідної території обслуговування» за Тужанівською ЗОШ І-ІІ ст. закріплена територія обслуговування: в с.Тужанівці, с.Станківці.

Спроможність закладу освіти (тобто максимальна кількість учнів 1-го класу, яким заклад може забезпечити здобуття освіти за денною формою навчання) складає 22 місця.

Упродовж 01-15 червня заяви про зарахування не приймаються, що не виключає права батьків подавати їх після 15 червня на вільні місця.
Якщо станом на 31 травня кількість поданих заяв не перевищує загальної кількості місць у перших класах, не пізніше 01 червня видається наказ про зарахування усіх дітей.
Якщо станом на 31 травня кількість поданих заяв перевищує загальну кількість місць у перших класах, зарахування дітей відбувається у межах нормативу наповнюваності класів, визначеного Законом України «Про загальну середню освіту».

Адміністрація

 

Категорія: оголошення | Переглядів: 393 | Додав: melnyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:


Вхід на сайт


Свята та події
в Україні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
 
Пошук
 
Ми у FACEBOOK



посилання                    
МОН України


_______
_______
відділ освіти 
Миколаївської РДА
_______
_______

_______
Миколаївська РДА




Друзі сайту

  • Веринська ЗОШ І-ІІ ступенів 
    Держівська ЗОШ І-ІІ ст.
     



    Освітній портал