П`ятниця, 17.05.2024, 10:09

Вітаю Вас Гость | RSS
 
   Тужанівська ЗОШ І-ІІ ст.
                                                                                                                                                         
                                                   
                                                     
                     
                                                       Школа — це майстерня, де формується думка підростаючого покоління, треба міцно тримати її в руках, 
                                         якщо не хочеш випустити з рук майбутнє. (А. Барбюс)


Шановні відвідувачі!
Ми радо вітаємо Вас на 
сторінках нашого сайту.
Директор школи 
               Іванна Мельник


Категорії розділу 
навчання під час карантину [113]
закінчення 2019-2020 н.р. [39]
оголошення [37]
стрічка шкільних новин [295]
режим роботи навчального закладу [7]
план роботи школи [12]
вітаємо! [81]
увага!конкурс! [19]
увага!акція! [8]
благодійність [1]
відзначаємо: [32]
поетична сторінка [12]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0





Головна » стрічка шкільних новин

Тужанівська школа зустріла свого героя

Випускник Тужанівської ЗОШ І-ІІ ст., учасник АТО Святослав Ремез, зустрівся у стінах рідної школи зі своїми вчителями, учнями та розповів їм про те, як захищає Батьківщину.

До зустрічі готувалися ретельно: діти в українському вбранні тримали з’єднані між собою вишиті рушники, зробивши коридор, по якому пройшовся наш герой – Святослав, і вигукували "Герою Слава!".

       Чекали на Святослава майже цілий день. Через власні справи військовий затримувався на кілька годин.

Ці хвилини, години… Вони найважчі. Бо знаєш, що наш герой  вже от-от буде тут. Хвилювання переповнюють, і ти прокручуєш ... Читати далі »

Категорія: стрічка шкільних новин | Переглядів: 596 | Додав: melnyk | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

       Днями учні 9 класу Тужанівської ЗОШ І-ІІ ст. були учасниками заняття з курсу надання першої медичної допомоги, яке проходило на базі ФАПу с.Станківці. Майстер-клас провела  зав.  ФАПу  Пашко З.І.  Вона розповіла про переломи, вивихи, удари, способи зупинки кровотечі.  Учні  вчилися накладати пов'язки, шину у разі перелому, джгут. Також відпрацьовували навички у вимірюванні  артеріального тиску.

      Під час заняття йшлося також про речі, які обов’язково повинні бути в «екстреному рюкзаку»: містити копії документів, за котрими в разі потреби особу можна ідентифікувати; карта місцевості, дублікати ключів, засоби зв’язку, ліхтарик, компас, блокнот і олівець (не ручка, бо при вологості вона може перестати писати); сміттєві пакети та широка клейка стрічка, жилетка яскравого кольору, аптечка із запасом ліків мінімум на тиждень, фляга з водою, невеликий запас висококалорійної  їжі, засоби індивідуальної гігієни, захисні окуляри, ніж та сірники.

... Читати далі »

Категорія: стрічка шкільних новин | Переглядів: 634 | Додав: melnyk | Дата: 26.10.2014 | Коментарі (0)

«День юного натураліста» в Тужанівській ЗОШ І-ІІ ст. Сучасні масштаби екологічних змін створюють реальну загрозу для життя людей. Саме тому, виховання високоморальної, всебічно, гармонійно розвинутої особистості з екологічним світоглядом є першочерговим завданням сучасної школи. Еколого-просвітницька робота набуває нового сенсу як один із чинників сталого розвитку сучасної цивілізації. Провідною ідеєю екологічної освіти в Тужанівській ЗОШ І-ІІ ст. є слова: «Багато маленьких справ зроблених багатьма маленькими людьми, в багатьох країнах світу зможуть змінити обличчя Всесвіту». Кожного вересня в рамках Всеукраїнської акції «День юного натураліста» учні та працівники школи проводять численні масові заходи. Не стала винятком і цьогорічна акція. Класні керівники 6 та 7 класів Заборська І.Г. та Островська О.М. разом із своїми вихованцями провели загальношкільну лінійку «Станьмо на варті власного майбутнього». Цікавими були відкриті уроки з природознавства у 1-5 класах: уроки-подорожі «Бережливе ставлення до природи» (1 клас, учитель Білоус З.С.) та «В гостях у діда Берендея» (3 клас, учитель Кардаш І.Г.), теленовини «Дивовижі природи» (2 та 4 класи, учителі Корецька З.З. і Федоришин Т.Є. ), прес-конференція «Охорона природи» (5 клас, учитель Стручинська Н.М.). Дев'ятикласники були активними учасниками виховної години «Природа – це казка, яку треба читати серцем» (класний керівник Резнік Г.А.). Не були байдужими школярі і до створення міні-презентацій з даної тематики. Свої доробки ... Читати далі »
Категорія: стрічка шкільних новин | Переглядів: 1002 | Додав: melnyk | Дата: 13.10.2014 | Коментарі (0)

Цьогорічний День вчителя у Тужанівській у ашій школі був зовсім не таким, як попередні. Корективи у відзначення свята внесли події в нашій країні. Тому і вчителі, і учнівське самоврядування вирішили провести свято без гучних шоу-програм. Учні самоврядування 9 класу підготували креативний святковий день для своїх вчителів. З самого ранку дев'ятикласники зустрічали вчителів і вітали зі святом. Протягом дня учні пройшлися по класам з вітальними словами. Вони ворожили, співали пісні, говорили компліменти вчителям і дякували за нелегку працю. Тепла родинна атмосфера, дружні посмішки і радісні очі вчителів надовго запам'ятаються учасникам заходу. ... Читати далі »
Категорія: стрічка шкільних новин | Переглядів: 651 | Додав: melnyk | Дата: 13.10.2014 | Коментарі (0)

Відзначення Всесвітнього Дня Миру у
Тужанівській ЗОШ І-ІІ ст.

Хай буде мир на всій землі!
Хай дім новий будується,
Хай сад новий росте в селі,
Нова зростає вулиця.

У наш час, коли не лише в різних куточках світу, а й в Україні лунають постріли та проливається людська кров, відзначення Дня миру - особливе.
Розпочалася акція зі спільною молитвою настоятеля нашої святині о. Андрієм. Усі присутні вшанували пам'ять Андрія Марунчака та всіх бійців АТО хвилиною мовчання . Інформацію про останні події в гарячій точці,де знаходиться наш односельчанин , доніс голова Станківецької сільської ради – Шаран Т.П.
Під час проведення акції оформлено тематичний стенд " Мир – це…", проведено виховні години, уроки, відео лекторії, мета яких – пропаганда миру і толерантності у світі. З метою підтримати дух захисників, школярі писали листи вдячності воїнам, які перебувають у зоні АТО та героям , які лікуються в міській лікарні на реабілітації. Учні , приєднавшись до акції " Право народів на мир ", відіслали листи,малюнки,привітальні листівки випускнику школи Ремезу Святославові ,який перебуває з перших днів у зоні АТО.
Наймасовішим загальношкільним заходом стала акція " Алея миру ", під час якої усі учні та вчителі школи об’єдналися навколо символу миру – білого голуба. З метою підтримати ідею миру у світі, а особливо в Україні, кожен учень залишив там власноруч зробленого птаха. Адже це саме те, про що мріє кожен ,мир - на ... Читати далі »
Категорія: стрічка шкільних новин | Переглядів: 619 | Додав: Школа | Дата: 26.09.2014 | Коментарі (0)

28 травня 2014 року у школі відбулася зутріч наших учнів із старшим дільничним сектору Миколаївського РВ ГУМВСУ у Львівській області капітаном міліції Козоглодюком В.В.

       В ході зустрічі прочитано лекцію на правову тематику, а також про недопустимість учнями куріння тютюнових виробів, розпивання алкогольних напоїв, вживання наркотичних засобів. Насамкінець капітан міліції дав відповіді на запитання, які цікавили школярів. 
 

Категорія: стрічка шкільних новин | Переглядів: 579 | Додав: melnyk | Дата: 02.06.2014 | Коментарі (0)

У Тужанівській ЗОШ І - ІІ ст . відбулося свято приурочене Дню Матері під назвою
″ Матусю , сонечко моє . ″
Учасниками свята були учні 5 і 7 класів під керівництвом класних керівників: Заборської І.Г. та Зінченко Н.І.
Поетичним словом,мелодійною піснею,запальними танцями діти щиро намагалися передати свою любов до найдорожчих людей Матерів,бабусь.
Привітати найрідніших людей на свято завітали: ″ Мрія ″ ( Колібек А) , ″ Любов ″
( Онім З .) ,″ Радість ″ ( Кушнір О. ) та ″ Волохатий сон ″ ( Хрущ В. ). Розчулилися матері від інсценізації ″ Ой діти мої , діти . ″
Не залишило байдужим нікого виконання колискової дуетом матері та доньки ( Колібек Ярини Степанівни та Анастасії) , а також чарівний голос Білодід А. зачарував увесь зал.
Педагогічний колектив Тужанівської ЗОШ І-ІІ ст. також приєднався до учнівських привітань.
Класний керівник
Заборська І.Г.

... Читати далі »
Категорія: стрічка шкільних новин | Переглядів: 635 | Додав: Школа | Дата: 14.05.2014 | Коментарі (0)

28 квітня, наша держава разом з усім світом відзначає Всесвітній день охорони праці.
Основною метою цього заходу є привернення уваги суспільства, органів державної влади, суб’єктів господарювання, громадських організацій до питань охорони праці, запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням, вшанування пам’яті осіб, які загинули на виробництві.
«Охорона праці в школі» - під такою назвою пройшов виховний захід, який підготували уч.6 кл. (Прокопяк Р.), уч. 8 кл.(Корецький Ю.) та уч.9 класу (Верес А.) разом з педагогом організатором Пундор О.В.
Учень навчається, вчитель навчає – це шкільна робота. Звичайно, вона не така небезпечна, як робота будівельника, не така напружена, як робота водія, але вона також має бути захищена. Цей захист регламентують певні закони, правила та нормативні документи, про які діти розповіли у віршованій формі. В ході заходу присутні переглянули презентацію ″ Безпечна праця моїх батьків – моє щасливе майбутнє ″ , яку підготував учень  9 кл. Томчук Остап .
Безпечна п ... Читати далі »

Категорія: стрічка шкільних новин | Переглядів: 679 | Додав: Школа | Дата: 29.04.2014 | Коментарі (0)

Не можна про це не сказати,
Мовляв,це було вже давно.
Перед очима батько-мати,
І Україна ,і Дніпро…


Такими словами розпочалася лінійка – реквієм ,присвячена 28 річниці трагедії на Чорнобильській АЕС. Учні 8 класу своїми розповідями повернули нас у трагічну ніч з 25 на 26 квітня 1986р, коли над четвертим реактором

Чорнобильської АЕС спалахнуло полум’я страшної біди. Діти стали очевидцями тих страшних подій , переглянувши документальний відеофільм ″ Біль Чорнобиля ″ і вшанували хвилиною мовчання пам'ять тих,хто віддав своє життя під час ліквідації Чорнобильської катастрофи .

Минають десятиліття , та не заживає Чорнобильська рана .

І ніколи не відшукати нам слова , що вгамують біль

... Читати далі »

Категорія: стрічка шкільних новин | Переглядів: 650 | Додав: Школа | Дата: 29.04.2014 | Коментарі (0)

8 квітня на подвір'ї Тужанівської ЗОШ І-ІІ ст. було гамірно: учні 5-9 класів разом з учителями провели толоку,з метою благоустрою школи та прилеглої до неї території . Прибирали територію школи, насаджували дерева та кущі, впорядкували клумби,символічну могилу воїнам УПА . Всі учасники працювали дуже добре. Результатом їх спільних зусиль стала чиста та впорядкована не тільки територія нашої школи,але й вулиці села.
$IMAGE1$

Категорія: стрічка шкільних новин | Переглядів: 893 | Додав: Школа | Дата: 15.04.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 25 26 27 28 29 30 »


Вхід на сайт


Свята та події
в Україні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
 
Пошук
 
Ми у FACEBOOK



посилання                    
МОН України


_______
_______
відділ освіти 
Миколаївської РДА
_______
_______

_______
Миколаївська РДА




Друзі сайту

  • Веринська ЗОШ І-ІІ ступенів 
    Держівська ЗОШ І-ІІ ст.
     



    Освітній портал